Julefrokost Booking

Lav en bookingforespørgsel på jeres JULEFROKOST EVENT i dag.

30 minutters race.
Fra 1-34 personer.
Bemærk venligst at der er mødetid mindst 30 minutter før løbsstart.

Efterfølgende mulighed for at nyde The Diners lækre julebuffet. Er I 12 personer eller flere kan I få det sammen med jeres arrangement. Er I under 12 personer kan I melde jer på et af vores OPEN EVENTS som afholdes tre gange dagligt hver torsdag-lørdag november, december og januar.

OBS. Bookingforespørgsler vil som oftest blive besvaret den efterfølgende hverdag mellem 10:00 og 15:00. Er der ikke en hverdag imellem datoen du laver forespørgselen og datoen for løbet, bedes du istedet kontakte os pr. telefon +45 8628 0170.

:
Vælges dette tidsformat vil forespørgslen være på ét bestemt tidspunkt. For at øge mulighederne for en ledig tid, kan der med fordel i stedet vælges et tidsrum med Flextid nedenfor. Bemærk venligst der er mødetid 30 minutter før starttidspunktet.
:
:
Vælges Flextid forsøger vi at finde et passende tidspunkt indenfor det valgte starttidspunkt og sluttidspunkt. Dermed øges chancerne for at der er en ledig tid til rådighed. Bemærk venligst der er mødetid 30 minutter før starttidspunktet.
Afslut jeres løb med en stor vinderceremoni på podiet inklusiv to flasker champagne samt pokaler til 1., 2. og 3. pladsen.