Gokarts

Her kan du få et hurtigt overblik over alle de gokarts vi benytter os af hos Racehall. Vi bruger en producent ved navn Dinokart, som står for høj kvalitet, høj sikkerhed og, selvfølgelig, masser af fart over feltet. Vi har både gokarts til voksne børn og handicappede, hvilket gør, at alle kan være med og opleve glæden ved at suse igennem vores 1000 meter lange bane.

STANDARDKART

Producent: Dinokart

Topfart: 80 KM/T

Ydelse: 8,5 HK – 200 CC

Krav til fører: Minimum 150 cm

Vores standard voksenkart er 8,5 HK’s Dinokart. Disse gokarts bliver ofte testkørt, hvilket sikrer at det er køreren og ikke karten der er afgørende for omgangstiderne. Racehall har tilladelse til at have op til 34 af disse gokarts på banen af gangen.

BØRNEKART

Producent: Dinokart

Topfart: 80 KM/T

Ydelse: 6,5 HK – 200 CC

Krav til fører: Minimum 120 cm høj

Vores børnekarts giver mulighed for at børn over 120 cm kan komme ud og køre gokart på egen hånd. Gokarten har mindre afstand til rat og pedaler, men fungerer derudover på samme måde som en voksenkart. Der er en speeder og en bremse, og børnene får naturligvis en grundig instruktion så de ikke er i tvivl om noget når de kører ud af pitten.

TWINKART

Producent: Dinokart

Topfart: 80 KM/T

Ydelse: 13 HK

Krav til fører: Minimum 18 år
Krav til passager: Minimum 90 cm

Vores Twinkart med to sæder giver mulighed for, at to personer kan køre i den samme gokart. Føreren skal blot være minimum 18 år, og passageren minimum 90 cm høj.

SUPERKART

Producent: Dinokart

Topfart: 100 KM/T

Ydelse: 13 HK – 390 CC

Krav til fører: Minimum 18 år, B-kørekort og kørt mindst tre gange i Racehall

Vores 13 HK’s VIP superkarts giver den ultimative racing-oplevelse. Disse gokarts er det ypperligste Racehall har at tilbyde, og deres store motorkræft sikrer dig en helt unik oplevelse, som du sent vil glemme.

HANDICAP-VENLIG GOKART

Producent: Dinokart

Topfart: 80 KM/T

Ydelse: 6,5 HK – 200 CC

Særligt: Ratbetjent gokart. Speeder og bremser sidder på rattet.

Krav til fører: 150cm

Hos Racehall tilbyder vi også handicap-venlige gokarts, som tillader føreren at styre gokarten udelukkende med hænderne. Gokart-modellen er den samme som vores standard gokarts, men speeder og bremser styres ved hjælp af to håndtag bag på rattet.