Gokartmodeller

Her kan du få et hurtigt overblik over alle de gokarts vi benytter os af hos Racehall. Vi bruger en producent ved navn Dinokart, som står for høj kvalitet, høj sikkerhed og, selvfølgelig, masser af fart over feltet. Vi har både gokarts til voksne børn og handicappede, hvilket gør, at alle kan være med og opleve glæden ved at suse igennem vores 1.250 meter lange bane.

STANDARDKART

Producent: Dinokart

Topfart: 80 km/t

Ydelse: 8,5 HK – 200 CC

Krav til fører: Minimum 150 cm

Vores standard voksenkart er 8,5 HK’s Dinokart. Disse gokarts bliver ofte testkørt, hvilket sikrer, at det er køreren og ikke karten, der er afgørende for omgangstiderne. Racehall CPH har tilladelse til at have op til 36  gokarts på banen ad gangen. Gennemsnitshastigheden for topkørere på vores bane er ca. 65 km/t.

BØRNEKART

Producent: Dinokart

Topfart: 80 km/t

Ydelse: 6,5 HK – 200 CC

Krav til fører: Minimum 120 cm høj

Vores børnekarts giver mulighed for at børn over 120 cm kan komme ud og køre gokart på egen hånd. Gokarten har mindre afstand til rat og pedaler, men fungerer derudover på samme måde som en voksenkart. Der er en speeder og en bremse, og børnene får naturligvis en grundig instruktion så de ikke er i tvivl om noget når de kører ud af pitten.

TWINKART

Producent: Rimo

Topfart: 80 KM/T

Ydelse: 13 HK

Krav til fører: Minimum 18 år
Krav til passager: Minimum 90 cm

Vores Twinkart med to sæder giver mulighed for, at to personer kan køre i den samme gokart. Føreren skal blot være minimum 18 år, og passageren minimum 90 cm høj.

HANDICAP-VENLIG GOKART

Producent: Dinokart

Topfart: 80 KM/T

Ydelse: 6,5 HK – 200 CC

Særligt: Ratbetjent gokart. Speeder og bremser sidder på rattet.

Krav til fører: 150cm

Hos Racehall tilbyder vi også handicap-venlige gokarts, som tillader føreren at styre gokarten udelukkende med hænderne. Gokart-modellen er den samme som vores standard gokarts, men speeder og bremser styres ved hjælp af to håndtag bag på rattet.