CSR

STØTTE TIL ET GODT FORMÅL

Mange skoler og organisationer anmoder Racehall om hjælp til indsamling af penge til diverse formål. Hos Racehall er vi meget interesserede i at hjælpe hvor vi kan. Store projekter såvel som små. Racehall har bl.a. samarbejdet med familier for kræftramte børn, Danmarks Indsamlingen på DR P3 og diverse uddannelsesinstitutioner i forbindelse med indsamling af penge til skolearrangementer.

Hvis du har et projekt, som du ønsker støtte til, så skriv en mail til aar@racehall.com eller cph@racehall.com. Så kontakter vi dig, og ser om vi kan komme frem til en fælles løsning.

GRØN OMSTILLING

I forbindelse med byggeriet af Racehall København i 2019 blev der foretaget flere forskellige bæredygtige valg. Hos Racehall København har vi solceller på hele taget af administrationsbygningen og anvender LED-belysning både ude og inde. Der er etableret afvandingsgrøfter rundt om hele hallen, så vi ikke belaster det kommunale kloaksystem unødvendigt. Parkeringspladsen og gulvet i hallen er støbt ovenpå genbrugsmateriale.

For at give Racehall bygningen en fin kontrast har vi lavet en smuk blomstereng ud til Roskildevej. Den del af arealet, der ikke er blomstereng, er lejet ud til en økologisk landmand

Indendørs er vores bander af genbrugsplast og vi anvender miljøbenzin og nye katalysatorer på udstødningerne. På denne måde sikrer vi også, at det er behageligt at opholde sig inde i selve hallen. I relation til digitalisering er vi både i Aarhus og København i gang med at få flest mulige gæster til at downloade vores app, så vi kan spare på plastic-kort og papir-udskrifter af omgangstider.