Find Priser Og Pakker Her:

Konference

Mangler du et lokale til at afholde din næste konference, præsentation, fest, undervisning, teambuilding, konfirmation eller et lignende arrangement? Så tilbyder Racehall lokaler, der passer til det hele. Med Racehalls Paddock Club og The Diners store mødelokale, har du mulighed for at kombinere dit arrangement med god mad og en tur på Racehalls gokartbane, Skiarenas skibane, RacingRooms simulatorer eller Voicehalls sangstudie.

Med moderne indrettede lokaler og faciliteter så som 79 tommers fladskærm, projektor, wifi, gratis parkering og meget mere giver vi jer de bedste betingelser for at afholde et vellykket arrangement.

Hos Racehall har vi Paddock Club og The Diners konferencelokale – læs om dem nedenfor:

PADDOCK CLUB

Står du og skal bruge et mødelokale til præsentationer, undervisning, konference eller noget helt andet? Så er det oplagt at bruge Racehall Paddock Club som er et top moderne mødelokale der kan huse både de små og store møder.

Aarhus’ hurtigste mødelokale

I Racehall Paddock Club har vi nye faciliteter, mulighed for mad og drikke, og desuden er der mulighed for et afbræk eller en god afslutning på Racehalls gokartbane, Skiarenas skibakker, RacingRooms F1 simulatorer eller Voicehalls sangstudie.

Praktisk og teknisk information

– Gratis parkering ved adressen
– 79 tommer skærm. Kræver PC med HDMI udgang.
– Sæt dit personlige præg; det er tilladt at medbringe og opsætte pull up´s og lignende.
– Kapacitet: 48 siddende.

Pris

Hvis mad og drikke tilkøbes til minimum 12 personer, er lokalet gratis i op til 3 timer.

Hvis forplejning ikke ønskes, kan lokalet lejes for 1.000,- kr. for op til 3 timer og 2.500,- kr. for heldags arrangementer.

The Diners konferencelokale

The Diner råder, ud over restauranten, også over et stort konferencelokale. Her kan afholdes små og store møder, konferencer, teambuilding arrangementer og meget mere. Derudover kan lokalet også bruges som et lokale der kan huse større fester, fødselsdage, konfirmationer og andre større arrangementer.

Konferencelokalet er naturligvis udstyret med projektor, lærred, Wi-Fi, og hvad der ellers skal bruges til afholdelse af et succesfuldt arrangement.

Ring til os på 86 28 01 70, og hør om mulighederne for at afholde jeres arrangement hos The Diner.