Om

OM OS:

Vores vision

Racehall åbnede dørene for første gang d. 11. juni 2006. Siden da har vi haft en vision om at være din foretrukne destination, når du søger sjov og fart over feltet. Hos Racehall er der plads til alle, store som små, og vi forsøger at skabe rammerne for, at du kan opnå personlige sejre og knytte nye bekendtskaber eller styrke de eksisterende med familie, venner og bekendte.

Det kan du både gøre på vores gokartbane, der er verdens mest professionelle gokart-bane, på skibanen i vores Skiarena, i simulatorerne hos RacingRoom, i sangstudiet hos Voicehall og over god mad hos The Diner, som er beliggende med udsigt over gokartbanen.

Vores mission

Hos Racehall har vi en mission om give alle vores kunder den ultimative oplevelse. Derfor sætter vi en stor ære i at kvalitetsudstyr, høj sikkerhed, god service, smittende smil og glæde altid er en del af oplevelsen. Vi går meget op i, at Racehall er et rent, pænt og inspirerende sted at være, så vores omgivelser matcher dine forventninger. Desuden er alle vores medarbejdere meget fokuserede på at yde den bedste service, og de forsøger altid at finde den optimale løsning, så kunden får den bedste oplevelse.

Vores værdier

Hos Racehall elsker vi udfordringer. Hver dag udfordrer vi os selv til at give de helt rigtige betingelser for, at vores kunder får den ultimative oplevelse igennem god service, høj kvalitet, professionalisme og højt humør. Samtidig forsøger vi at udfordre vores kunder – det tror vi nemlig på er med til at give den bedste oplevelse på banen. Vores slogan er Gokarting4All, fordi vi tror på, at alle fortjener at opleve glæden ved at suse igennem verdens mest professionelle gokart-bane – store og små, øvede og nybegyndere. Har du lyst til at prøve det på egen krop? Kig forbi vores store udvalg af pakker eller kontakt os i dag.

EJERKREDSEN:

Bestyrelsesformand: Poul Plougmann f. 1948. Har været i spidsen for virksomheder som Togfabrikken i Randers, B&0, Lego m.fl. og har haft og har flere egne virksomheder. Har derudover også været bestyrelsesformand for Royal Scandinavia og mange andre.

Casper Kirk Johansen: f. 1971. Er medejer og bestyrelsesformand for Kirk Kapital, som ejer mange forskellige virksomheder og ejendomme.

Jacob Brunsborg:  f. 1972. Bestyrelsesformand for Lars Larsen Group. Af andre virksomheder som Jacob sidder i bestyrelsen for kan nævnes Bolia, BackTee, Letz Sushi, DonDon Sushi og Iddesign.

Peter Skjødt-Jakobsen: f. 1979. Stifter af Racehall A/S. Oprindeligt uddannet elektriker, men har i de sidste 10 år arbejdet i oplevelsesindustrien.

Henrik Stærmose: f. 1973. En af hovedarkitekterne bag Hummels turn around. Er i dag adm. direktør i Racehall Aarhus A/S.

Flemming Grene Thomsen: f. 1979. Tidligere kaptajn i Jægerkorpset og Director of Operations hos JUC.  Er i dag adm. direktør i Racehall København A/S.