The Formula 1 Team Experience

Denne dag fokuserer I på at forbedre jeres samarbejde og kommunikation. I får værktøjer til problemløsning, samt får sat fokus på ”How To” ved opnåelse af fælles mål.

Her får I mulighed for at skabe og lede jeres egne Formel 1 teams! Kyndig ledelse, det gode samarbejde, skarp markedsføring, kløgtige investeringer og nøjeregnende ingeniøregenskaber kommer alle i spil på denne dag.

Med udgangspunkt i den organisatoriske model fra Formel 1 teams tager vi jer igennem principperne for at placere jer i overhalingsbanen!

Under det passende akronym FASTER beskriver ledelsesbogen ‘Formula X’ seks nøgleområder, som dagen tager udgangspunkt i:

  1. Focus & Clarity (Hav et tydeligt og inspirerende mål, der fungerer som jeres kompas)
  2. Accelerate Decisions (Gør det trygt at prøve noget af – Fremskridt over Perfektion)
  3. Simplify (Reducér organisationens forsinkelser igennem simplifisering)
  4. Team Engagement (1 team af teams med autonomi og ejerskab)
  5. Elementary Physics (Acceleration over fart)
  6. Rhythmic Learning (En cadence af gentagende samskabende øjeblikke)

Beskrivelse

Ved eventets start får hvert team en sum kontanter, som de skal få til at yngle mest muligt, så I ved at gøre gode investeringer, løse aktive og mentale samarbejdsopgaver, arbejde med finansiering og rådgivning og andre kreative måder kan tjene penge til kart-dele. Således at det ultimative Formel 1 team kan køre dagens vinder først over målstregen.

Eventet slutter med præmieoverrækkelse, hvor dagens vindere kåres. Samtidig kårer vi 2-3 individuelle titler; “Dagens Toto Wolf” (for exceptionel ledelse), ”Dagens Ricciardo” (for den gode stemning og teamplayer),  og naturligvis “Dagens Magnussen” (For vedholdenhed og indsats ).

Fomel 1 er meget fleksibelt. Det kan tilpasses aktuelle emner i jeres virksomhed. Varigheden er 4-8 timer, afhængigt af jeres valgte program.

Hele dagen faciliteres af den fantastiske Jan Kragsig Møller & Co, der har arbejdet med teambuilding og firmaevents siden 1997.

Må det bedste team vinde… Giv den gas!
Kontakt os i dag, på +45 8628 0170 eller [email protected] for at høre mere