Teambuilding CPH

Racehall København tilbyder forskellige arrangementer i form af teambuilding læs mere i beskrivelsen

Varenummer (SKU): Teambuilding Cph Kategorier: ,

Et godt team er en stærk ressource, men det er ikke altid nemt at etablere team, og det er bestemt ikke en selvfølge, at et etableret team fungerer. Hvad skaber et godt team, og hvordan får vi det bedste ud af det?

En racerbane er perfekt til teamtræning

Et race er perfekt til at bevidstgøre et team om dets egne styrker, forskelligheder og muligheder, samt reflektere over arbejdsprocesser, kommunikation og relationer. Der er endvidere tydelige paralleler til at lave fælles spilleregler og handlingsplaner, som også indgår i teamet konkrete hverdag.

Teamcoach er erhvervspsykolog Susanne Willumsen, Proceshuset, der har etableret og arbejdet med teams i mange større danske virksomheder igennem de seneste 15 år og underviser som ekstern lektor i bl.a. teamledelse.

Formål og udbytte

  • At blive bevidste om egne styrker, hinandens styrker og forskelligheder i teamet.
  • At arbejde med kommunikation og relationer.
  • At arbejde med målsætning og forventningsafstemning.
  • At opstille spilleregler og aftalegrundlag for teamet.

Indhold

Team Spirit med race kan gennemføres som 4 timers arrangement. Størst udbytte er 1 dag inkl. frokost og evt. middag, der også skaber de vigtige relationsmæssige bindinger i teamet.

Forskellige teams skal i løbet af dagen opbygge det optimale team omkring opgaven at køre gokart som et hold. De skal blive enige om mål, aftale spilleregler, koordinere indsats, bruge hinandens styrker, anerkende hinanden, kunne håndtere problemløsning og motivation gennem en hensigtsmæssig kommunikation og dialog, når der opstår uventede situationer.
De skal desuden kunne forholde sig til, og dele viden med, øvrige teams – og ændre sig, når ydre forhold kræver det.

Det bliver et set up omkring gokart-løbet med korte oplæg, teamdialoger og teamøvelser samt efterfølgende evaluering, refleksion og perspektivering til egen dagligdag. Dagen slutter med, at teamet laver et konkret handlingsgrundlag til implementering i teamet.

Emner der berøres

  • Målsætning
  • Psykologisk kontrakt (spilleregler)
  • Teamroller
  • Ability Spotting
  • Anerkendelse
  • Teamværktøjer: Tjek på teamet, teamudviklingsmodel, teamudviklingssamtaler, visuelle stilladser.

Team Spirit med race henvender sig til etablerede teams, og det er derfor vigtigt, at hele teamet deltager inkl. den ansvarlige leder for teamet

Deltagerantal fra 4-25 personer.

Turboarrangementer med 1 times race inkl. afdækning og oplæg om roller, der er nødvendige for et team eller en proces med konkrete teamøvelser afprøves, samt kaffe/the, vand, frisk frugt og diverse køreudstyr. I alt 4 timer.

Pris: Kr. 11.995,- ex. moms
(v/ 12 pers. Pris per flg. pers. kun kr. 635,-)

Ring og bestil plads nu på +45 8628 0170 eller få mere information om jeres muligheder.

Yderligere information

Teambuilding

Construction Race, Team Spirit