Skip to main content

Banerne

Verdens største indendørs baner

Vores lange og brede baner, gør at der altid er rig mulighed for at overhale. Selv når alle gokarts er på banen samtidig.

Banerne har varierende sving og en langside på op til 125 meter. Det betyder, at der er masser af udfordringer for både nybegyndere og øvede. Asfalten på banen indeholder 20 procent mere gummi end almindelige veje, hvilket giver det bedst mulige greb i svingene, så du kan give den endnu mere gas.

Der er aldrig to dage der er ens. For selv om banerne er indendørs, så spiller vejr og vind udenfor ind på underlaget. I vil kunne opleve en meget glat bane, hvis luftfugtigheden fx skifter fra meget tørt til meget fugtigt, eller en bane, hvor karten nærmest suger sig til asfalten pga. høj varme udenfor.
Det der er ens, er at banerne altid er udfordrende og det altid er den med den bedste teknik, der sætter den hurtigste omgangstid.

Vores bandesystem er udviklet i Tyskland og er lavet af miljøvenlig genbrugsplastik. Det bliver opbygget som legoklodser og er delvis fleksibelt, hvis man skulle være så uheldig at køre ind i banden.

Derudover sørger vi altid for at sikkerheden er i top, så I roligt kan sætte jer til rette i vores karts og give den gas på banen.

Racehall København

Københavns bane er 1250 meter lang, og 13 meter bred.
Banen indeholder 22 varierende sving, og kan klare 38 gokarts samtidig.

Banen ændrer karakter efter vejret. Der er altid en sæsonudfordring for alle.

Racehall Aarhus

Aarhus bane er 1000 meter lang og 13 meter bred.
Banen indeholder 14 varierende sving, og kan klare 34 gokarts samtidig.

Banen ændrer karakter efter vejret. Der er altid en sæsonudfordring for alle.