Skip to main content

Gokart modeller

Racehall Special Edition Racekart

Producent: RiMO
Model: EVO6
Topfart: 80 KM/T
Ydelse: 200 CC
Krav til fører: Minimum 150 cm høj

Racehalls samarbejde med den tyske kart-producent RiMO har skabt en kart, som både er letkørt for nybegynderen, men som samtidig kan give de øvede kamp til stregen, når de presser den i jagten på den perfekte omgang.

Med andre ord: en skræddersyet racingkart, som alle kan blive udfordret i. RiMO EVO6 har sportsudstødning med indbygget katalysator og kører på den miljøvenlige benzin fra Aspen, så du kan give fuld gas med god samvittighed.

Racehall Special Edition KidsKart

Producent: Dinokart
Model: Dino Mini 2020
Topfart: 80 KM/T
Ydelse: 200 CC
Krav til fører: Minimum 120 cm høj

De hurtige og letkørte Kids karts fra Dino giver mulighed for, at børn over 120 cm kan komme ud og køre gokart på egen hånd.

Kids kartsene har mindre afstand til rat og pedaler, men fungerer derudover på samme måde som en voksenkart. Og skulle det alligevel knibe med længden, kan både speeder og bremse ved hjælp af en indbygget forlænger slås op.

Vi har desuden sædeindsatser for at sikre, at alle sidder godt og sikkert, når de sendes ud på verdens største indendørs gokartbane.

Børnene får naturligvis en grundig instruktion, så de ikke er i tvivl om noget, når de kører ud fra pitten.

Sædet er desuden udvidet med nakkestøtte, og barnet spændes sikkert fast med vores skræddersyede 4 punkts H-sele. Alle karts er også monteret med hydraulisk bremsesystem med trykudligner og tilføjet De Haart regulerbar anti-gas system, så sikkerheden altid er i top.

Racehall Special Edition Twinkart

Producent: Rimo
Model: Twinstructor
Topfart: 80 KM/T
Ydelse: 2 x 200 ccm.
Krav til fører: Minimum 18 år
Krav til passager: Minimum 90 cm høj

Vi har to Twinkarts med to sæder i hver, som giver mulighed for, at to personer kan køre i den samme gokart.

Føreren skal blot være fyldt 18 år, mens passageren skal være minimum 90 cm høj, og passageren har selvfølgelig også et rat mellem hænderne, så han/hun kan få en fornemmelse af at være en del af oplevelsen.

Som udgangspunkt er rattet i passagersiden ikke koblet til hjulene.

Racehall Special Edition HandiKart

Producent: Dinokart
Model: HandiKart 2020
Topfart: 80 KM/T
Ydelse: 200 CC
Krav til fører: 150cm
Særligt: Specialudviklet ratbetjent gokart hvor speeder og bremse sidder på rattet.

Hos Racehall tilbyder vi også en handicapvenlig gokart, som tillader føreren at styre gokarten udelukkende ved brug af hænderne.

Gokart-modellen er udviklet i tæt samarbejde med den danske producent Dino og det tidligere danske Formel 1-håb Jason Watt, og den yder og performer som vores andre gokarts, men speeder og bremser styres ved hjælp af to håndtag bag på rattet.