Skip to main content

Vores klimaaftryk

Tiltag for at passe på jorden, klimaet og fremtiden

CO2 aftryk og udledning

Mindre udledning er altid et beslutningsparameter i alle beslutninger, store som små vi tager.
Hos Racehall ønsker vi i alle henseender, at optimere og dygtiggøre os.

Derfor arbejder vi i hele Racehall konstant på, at minimere vores CO2 aftryk og udledning.
Det er vores klare mål, at det skal gå hånd i hånd med vores gode service og den oplevelse du som kunde får hos os.
Derudover er økonomi og medarbejdertrivsel bl.a. brugen af giftfri specialbenzin, varme LED lyskilder, solceller og naturlig ventilation også en del af de mange faktorer som spiller ind i vores beslutningsgrundlag.

Racehall udleder årligt på vores 2 lokationer samlet ca. 220 ton CO2, hvilket svarer til klimabelastningen fra kun 11,5 gennemsnitlige danske familier.
I de udarbejdede CO2 rapporter, som du kan finde nedenfor kan du se læse mere omkring CO2 aftryk og udledning opdelt for vores 2 lokationer.

Hos Racehall ønsker vi konstant at være i udvikling, så vi som virksomhed og arbejdsplads kan blive bedre og bedre for hver dag, uge, måned og år.
Vi glæder os derfor til at dele nye tiltag med dig i fremtiden.

Se klimarapport for Racehall Aarhus
Se klimarapport for Racehall København

Grøn omstilling

I forbindelse med byggeriet af Racehall København i 2019 blev der foretaget flere forskellige bæredygtige valg. Hos Racehall København har vi solceller på hele taget af administrationsbygningen og anvender LED-belysning både ude og inde. Der er etableret afvandingsgrøfter rundt om hele hallen, så vi ikke belaster det kommunale kloaksystem unødvendigt. Parkeringspladsen og gulvet i hallen er støbt ovenpå genbrugsmateriale.

Indendørs er vores bander af genbrugsplast og vi anvender miljøbenzin og nye katalysatorer på udstødningerne. På denne måde sikrer vi også, at det er behageligt at opholde sig inde i selve hallen. I relation til digitalisering er vi både i Aarhus og København i gang med at få flest mulige gæster til at downloade vores app, så vi kan spare på plastic-kort og papir-udskrifter af omgangstider.