Skip to main content

FAQ

RACING

Hvad er forskellen på Closed events, Open event og Drop In?

Open Event: Løb for selskaber på under 12 personer. Her kan du booke en tid, hvor I har mulighed for at blive sat sammen med andre, som også har booket et Open Event.
Closed Event: Løb for selskaber på over 12 personer. Her kan du booke en tid, hvor I får banen for jer selv i de 30 minutter.
Drop In: Drop In er løb uden tidsbestilling. I er altid velkomne til at kigge forbi Racehall og bestille det antal minutter, der passer jer. Så kommer i ud på banen, når der er plads.

Hvad for noget tøj skal man have på?

I vinterhalvåret anbefaler vi altid, at man medbringer varmt tøj, varme sko og handsker. Hvis man skulle have glemt noget af dette, er det altid muligt at låne køredragt og handsker. I sommerhalvåret vil vi anbefale, at man medbringer en ekstra T-shirt, da man på denne årstid nemt kan komme til at svede.

Hvor gammel og høj skal man være?

Racehalls slogan er Gokarting4All, og vi ønsker naturligvis at give alle muligheden for at komme ud og give den gas. Vi har derfor ingen aldersbegrænsning på DROP-IN, men der er dog en naturlig højdebegrænsning på de forskellige gokarts: Højdebegrænsninger ved DROP-IN: Voksenkarts: Minimum 150 cm. Børnekarts: Minimum 120 cm. For personer under 120 cm har vi desuden vores Twinkart, hvor personer med en højde på helt ned til 90 cm, kan være med som passager i gokarten med to sæder. OPEN & CLOSED EVENTS: Ved OPEN EVENTS er der en aldersbegrænsning på 15 år. Ved CLOSED EVENTS er det den person, der har lejet banen, som har ansvaret, hvis der er deltagere under 15 år.

Kan man gå til gokart i Racehall?

Ja, vi afholder løbende faste events, hvor du tilmelder dig løb over en længere periode. Se mere under “Træning” i menuen.

Kan man godt køre med sin egen gokart i Racehall?

Det kan man desværre ikke, da der kun må køres med Racehalls egne gokarts.

Behøver man briefing, hvis man har kørt før?

Ved 1/2 times løb eller længere er briefing altid obligatorisk, da der løbende sker ændringer i vores procedure. Vi kan på den måde altid sikre os, at alle kørere har fået de samme vigtige oplysninger.

BOOKING OG TIDSBESTILLING

Hvor lang tid før kan man booke?

Dette afhænger af hvor mange I er og om der ønskes en lukket bane.
Hvis der ønskes at booke langt ud i fremtiden anbefaler vi at der bestille et lukket event, da der ikke er nogen begrænsning i forhold til bookingen. Det eneste krav er minimums leje/ betaling af 12 gokarts. Kontakt os gerne for hjælp.

Hvorfor skal jeg bekræfte min booking?

Bookingen skal bekræftes for at forhindre, at folk undlader at møde op og dermed optager tiden for andre. Endvidere fungerer det som en kontrakt imellem gæsten og Racehall.

Kan vi afholde et større arrangement i Racehall?

Ja fra alt mellem 1- 1200 personer kan Racehall skabe de perfekte rammer for ethvert arrangement. Så ring endelig for mere information på tlf.: 86 28 01 70

Kan man holde børnefødselsdag i Racehall, og hvad koster det?

Ja, sagtens. Kontakt dit lokale Racehall center omkring jeres ønsker og behov – så finder vi en løsning der passer til jer.
Kontakt Racehall Aarhus
Kontakt Racehall København 

Vi er 5 personer, der gerne vil booke banen i 3 timer, en lørdag, om 4 måneder?

Open Event kan bookes online op til 14 dage før. Kontakt os – hvis du gerne vil booke længere ud i fremtiden.

Vi er 16 personer der gerne vil leje 4 gokarts, i 1 time og så skiftes til at køre?

Alt er muligt, så længe I blot betaler for minimum 12 gokarts. Men grundet banernes størrelse vil vi anbefale, at I booker pladser på 2 open events.

Kan man køre Le Mans i Racehall?

Ja det kan man godt. For at lave et Le Mans skal I dog minimum være 30 personer, da der er et minimums leje på 15 gokarts i 1½ time.

DRIVER’S LICENSE

Hvad kan jeg bruge et Racehall driver's license til?

For at køre gokart i Racehall skal du have et godkendt ’Driver’s License’. Det koster 5 kr. at blive registreret, og efter registreringen vil du få udstedt et personligt kørekort, som skal medbringes hver gang, du besøger Racehall. Alternativt kan du købet et nyt og blive registreret igen. OBS. Personer under 16 år der ankommer uden følgeskab af forældre eller værge, skal stadig udfylde en ansøgning om Driver’s Licence, som skal medbringes med en underskrift af en forældre eller værge.

Hvorfor skal man udfylde ansøgning om kørekort?

Kørekortansøgningen er en “attest”, som fungerer som en ansvarsfraskrivelse. Dvs. at Racehall ikke hæfter for person- eller tingskade, som du eller tredjemand måtte forvolde i forbindelse med brugen af de lejede gokarts, samt skader du matte lide som følge af andre kørere, eller som du måtte forvolde på tredjemand. INGEN PANIK, vores bane og gokarts er top sikrede. Banen er lavet af kæmpe Flexi-Track Materiale, så HVIS man skulle kollidere med banden, giver den sig, så man ikke stopper helt brat op. Gokarten er ligeledes top sikret med metalrammer, nakkestøtte og H-sele.

Hvad skal jeg bruge plastik kørekortet til?

Det er et Driver’s Licence, som du skal medbringe, hver gang du skal ud at køre.

Hvis du ikke er til et plastik kørekort, kan du med fordel hente vores Racehall App.
Med Racehall app’en har du dit Drivers License lige ved hånden. Du kan se nye og gamle tider samt vores Racehall live og meget mere. Hent den nu og gå på opdagelse.

MULIGHEDERNE PÅ LOKATIONERNE

Omklædning

Alle lokationer har adskilte herre og dame omklædningsrum med tilhørende badefaciliteter.

Parkering

Alle lokationer har rigelig med parkeringspladser.

Ladestander til el-bil

På Aarhus-lokationen er det muligt at få sin bil ladet op hos naboen Aarhus Vand.

Spise og drikke

Alle lokationer har, under samme tag, en tilknyttet restaurant hvor det er muligt at få mad og drikke. Al bordreservation håndteres af de enkelte restauranter.
Restauranten i Aarhus: Diner’s Lounge.
Restauranten i København: Sallie’s Race Lounge.

Begge restauranter har udsigt over Racehall banerne.

BETALING OG PRISER

Kan man få tilsendt regningen efterfølgende?

Man kan kun få regningen efterfølgende, hvis man er sponsor i Racehall. Hvis du ønsker at blive sponsor, kontakt da Henrik Stærmose på 86 28 01 70 eller mail: [email protected]

Hvad hvis man skal betale med EAN-nr. eller rekvisition?

Følgende 3 krav skal være opfyldte for at fakturere til offentlig myndighed: 1. Rekvisition med navn, adresse på institutionen, samt rekvisitionsnummer. 2. Myndighedens EAN-nr. 3. Billed- ID på indkøber 4. Dagen før løb sendes en mail til os på [email protected] eller [email protected] med ALLE informationer. Dvs. Navn, adresse, tlf. etc.

Kan man få grupperabat?

Vi giver ikke rabatter, da priser er ens for alle. Hvis I er flere der skal afsted, kan I med fordel vælge en af vores pakkeløsninger.

Kan man få ledsagerrabat ved kørsel i twin-kart?

Handicappede kan både køre i vores twin-kart – og i vores handicapvenlige gokart. Ledsagere til handicappede får ikke rabat ved kørsel i twin-karten.