FAQ

Generelt / praktiske oplysninger

 • Hvad er forskellen på Closed events, Open events og Drop In?
  Open Event: Løb for selskaber på under 12 personer. Her kan du booke en tid, hvor I har mulighed for at blive sat sammen med andre, som også har booket et Open Event.
  Closed Event: Løb for selskaber på over 12 personer. Her kan du booke en tid, hvor I får banen for jer selv i de 30 minutter.
  Drop In: Drop In er løb uden tidsbestilling. I er altid velkomne til at kigge forbi Racehall og bestille det antal minutter, der passer jer. Så kommer i ud på banen, når der er plads.
 • Hvad for noget tøj skal man have på?
  I vinterhalvåret anbefaler vi altid, at man medbringer varmt tøj, varme sko og handsker. Hvis man skulle have glemt noget af dette, er det altid muligt at låne køredragt og handsker. I sommerhalvåret vil vi anbefale, at man medbringer en ekstra T-shirt, da man på denne årstid nemt kan komme til at svede.
 • Hvor gammel og høj skal man være?
  Racehalls slogan er Gokarting4All, og vi ønsker naturligvis at give alle muligheden for at komme ud og give den gas. Vi har derfor ingen aldersbegrænsning på DROP-IN, men der er dog en naturlig højdebegrænsning på de forskellige gokarts: Højdebegrænsninger ved DROP-IN: Voksenkarts: Minimum 150 cm. Børnekarts: Minimum 120 cm. For personer under 120 cm har vi desuden vores Twinkart, hvor personer med en højde på helt ned til 90 cm, kan være med som passager i gokarten med to sæder. OPEN & CLOSED EVENTS: Ved OPEN EVENTS er der en aldersbegrænsning på 15 år. Ved CLOSED EVENTS er det den person, der har lejet banen, som har ansvaret, hvis der er deltagere under 15 år.
 • Kan man gå til gokart i Racehall?
  Ja, vi afholder løbende faste events, hvor du tilmelder dig løb over en længere periode. Se mere under "Special Events" i menuen.
 • Hvorfor skal man have hjelmhue på?
  Man skal have hjelmhue for at sikre god hygiejne i hjelmen.
 • Kan man godt køre med sin egen gokart i Racehall?
  Det kan man desværre ikke, da der kun må køres med Racehalls egne gokarts.
 • Behøver man briefing, hvis man har kørt før?
  Ved 1/2 times løb eller længere er briefing altid obligatorisk, da der løbende sker ændringer i vores procedure. Vi kan på den måde altid sikre os, at alle kørere har fået de samme vigtige oplysninger.

Booking & Tidsbestilling

 • Hvor lang tid før kan vi booke?
  Ved DROP IN er det ikke muligt at booke tid til, da konceptet ved denne løbstype er, at man blot møder op - altså tager chancen. Vi kan dog altid anbefale at I kommer søndage, da vi holder søndagene åbne for DROP IN. Ring evt. Inden, du kører hjemmefra, så kan vi hurtigt fortælle dig, hvordan det ser ud med pladser. OPEN EVENT kan max bookes 14 dage før, og grunden til dette er, at der dermed er flest mulige tider at vælge imellem for større grupper. LUKKET EVENT har ingen begrænsninger i forhold til bookning. Det eneste krav er minimums leje/ betaling af 12 gokarts.
 • Hvorfor skal jeg bekræfte min booking?
  Bookingen skal bekræftes for at forhindre, at folk undlader at møde op og dermed optager tiden for andre. Endvidere fungerer det som en kontrakt imellem gæsten og Racehall.
 • Kan vi afholde et større arrangement i Racehall?
  Ja fra alt mellem 1- 1200 personer kan Racehall skabe de perfekte rammer for ethvert arrangement. Så ring endelig for mere information på tlf.: 86 28 01 70
 • Kan man holde børnefødselsdag i Racehall, og hvad koster det?
  Ja, vi har den perfekte pakke til jer her: Børnefødselsdag
 • Vi er 5 personer, der gerne vil booke banen 3 timer en lørdag om 4 måneder?
  Til jer der er under 12 personer vil vi klart anbefale at I booker en 1/2 times Open Event (Det kan max bookes 14 dage før løbsdatoen) Grunden til at vi anbefaler jer denne form for løb er, at vi vil sikre os, at I får den bedst mulige oplevelse, og ved denne løbstype kan der komme andre med på løbet, og jo flere gokarts på banen jo sjovere er det. Hvis I gerne vil have en "lukket" bane, skal I vide, at der er et minimums leje/ betaling af 12 gokarts.
 • Kan man køre Le Mans i Racehall?
  Ja det kan man godt. For at lave et Le Mans skal I dog minimum være 30 personer, da der er et minimums leje på 15 gokarts i 1½ time.
 • Vi er 16 personer der gerne vil leje 4 gokarts i 1 time og så skiftes til at køre?
  Det er desværre ikke muligt, da der er et minimumsleje på 12 gokarts. Vi vil i stedet anbefale, at I kører et 1/2 eller 1 times løb, da det er meget sjovere, og I derfor vil få den bedste oplevelse.

Drivers License

 • Hvad kan jeg bruge et Racehall Drivers License til?
  For at køre gokart i Racehall skal du have et godkendt ’Drivers License’. Det koster 5 kr. at blive registreret, og efter registreringen vil du få udstedt et personligt kørekort, som skal medbringes hver gang, du besøger Racehall. Alternativt kan du købet et nyt og blive registreret igen. OBS. Personer under 16 år der ankommer uden følgeskab af forældre eller værge, skal stadig udfylde en ansøgning om Drivers Licence, som skal medbringes med en underskrift af en forældre eller værge.
 • Hvorfor skal man udfylde ansøgning om kørekort?
  Kørekortansøgningen er en "attest", som fungerer som en ansvarsfraskrivelse. Dvs. at Racehall ikke hæfter for person- eller tingskade, som du eller tredjemand måtte forvolde i forbindelse med brugen af de lejede gokarts, samt skader du matte lide som følge af andre kørere, eller som du måtte forvolde på tredjemand. INGEN PANIK, vores bane og gokarts er top sikrede. Banen er lavet af kæmpe Flexi-Track Materiale, så HVIS man skulle kollidere med banden, giver den sig, så man ikke stopper helt brat op. Gokarten er ligeledes top sikret med metalrammer, nakkestøtte og H-sele.
 • Hvad skal jeg bruge plastik kørekortet til?
  Det er et Drivers Licence, som du skal medbringe, hver gang du skal ud at køre.

Betaling & Priser

 • Kan man få tilsendt regningen efterfølgende?
  Man kan kun få regningen efterfølgende, hvis man er sponsor i Racehall. Hvis du ønsker at blive sponsor, kontakt da Henrik Stærmose på 86 28 01 70 eller mail: henrik@racehall.com
 • Hvad hvis man skal betale med EAN-nr. eller rekvisition?
  Følgende 3 krav skal være opfyldte for at fakturere til offentlig myndighed: 1. Rekvisition med navn, adresse på institutionen, samt rekvisitionsnummer. 2. Myndighedens EAN-nr. 3. Billed- ID på indkøber 4. Dagen før løb sendes en mail til os på aar@racehall.com med ALLE informationer. Dvs. Navn, adresse, tlf. etc.
 • Kan man få grupperabat?
  Vi giver ikke rabatter, da priser er ens for alle. Hvis I er flere der skal afsted, kan I med fordel vælge en af vores pakkeløsninger.
 • Kan man få ledsagerrabat ved kørsel i twin-kart?
  Handicappede kan både køre i vores twin-kart - og i vores handicapvenlige gokart. Ledsagere til handicappede får ikke rabat ved kørsel i twin-karten.