Skip to main content

FAQ

Racing

Hvad er forskellen på Closed Events, Open Events og Drop In?

Open Event: Løb for grupper på under 12 personer. Book en tid, hvor I kan blive sat sammen med andre, der også har booket et Open Event.

Closed Event: Løb for grupper på over 12 personer. Book en tid, hvor I får banen for jer selv i 30 minutter.

Drop In: Løb uden forudgående booking. I kan altid komme forbi Racehall og købe det antal minutter, I ønsker. Så kommer I ud på banen, når der er ledige pladser.

Om vinteren anbefaler vi varmt tøj, varme sko og handsker. Hvis du har glemt noget, kan du altid låne køredragt og handsker. Om sommeren anbefaler vi at medbringe en ekstra T-shirt, da det kan blive varmt, og du nemt kan komme til at svede.

Ja, vi arrangerer løbende faste events, hvor du kan tilmelde dig løb over en længere periode. Se mere under “Træning” i menuen.

Desværre ikke. Vi tillader kun brug af Racehalls egne gokarts.

Ja, ved 1/2 times løb eller længere er briefing altid påkrævet. Selvom du har kørt før, er der løbende ændringer i vores procedure, og det er vigtigt, at alle kørere får de samme vigtige oplysninger.

BOOKING OG TIDSBESTILLING

Hvor lang tid i forvejen kan man booke?

Bookingtidspunktet afhænger af antallet af deltagere, og om der ønskes en lukket bane. For langtidsbooking anbefaler vi et lukket event, da der ikke er nogen bookingbegrænsning. Minimumskravet er leje/betaling af 12 gokarts. Kontakt os gerne for hjælp.

Bekræftelsen af bookingen sikrer, at ressourcerne ikke spildes ved udeblivelser, hvilket giver andre mulighed for at benytte faciliteterne. Desuden fungerer det som en kontrakt mellem gæsten og Racehall.

Ja, Racehall kan skabe de perfekte rammer for arrangementer fra 1 til 1.200 personer. Ring venligst for mere information på telefon: 86 28 01 70.

Ja, det kan man sagtens. Kontakt dit lokale Racehall-center angående jeres ønsker og behov, så finder vi en løsning, der passer til jer.

Kontakt Racehall Aarhus
Kontakt Racehall København

Open Events kan bookes online op til 14 dage før. Kontakt os, hvis du gerne vil booke længere ud i fremtiden.

Alt er muligt, så længe I blot betaler for minimum 12 gokarts. På grund af banernes størrelse vil vi dog anbefale, at I booker pladser til 2 Open Events.

Ja, det er muligt. For at arrangere et Le Mans-løb skal I dog være minimum 30 personer, da der kræves en minimumsleje på 15 gokarts i 1½ time.

DRIVER’S LICENSE

Hvad kan jeg bruge et Racehall Driver's License til?

For at køre gokart hos Racehall skal du have et godkendt ‘Driver’s License’. Det koster 5 kr. at blive registreret, og efter registreringen modtager du et personligt kørekort, som skal medbringes hver gang, du besøger Racehall. Alternativt kan du købe et nyt og blive registreret igen. Bemærk: Personer under 16 år, der ankommer uden følgeskab af forældre eller værge, skal stadig udfylde en ansøgning om Driver’s Licence, som skal medbringes med en underskrift fra en forælder eller værge.

Kørekortansøgningen er en “attest”, som fungerer som en ansvarsfraskrivelse. Dvs. at Racehall ikke hæfter for person- eller tingskade, som du eller tredjemand måtte forvolde i forbindelse med brugen af de lejede gokarts, samt skader du måtte lide som følge af andre kørere, eller som du måtte forvolde på tredjemand.

INGEN PANIK, vores bane og gokarts er topsikrede. Banen er lavet af kæmpe Flexi-Track Materiale, så HVIS man skulle kollidere med banden, giver den sig, så man ikke stopper helt brat op. Gokarten er ligeledes topsikret med metalrammer, nakkestøtte og H-sele.

Det er dit Driver’s Licence, som du skal medbringe hver gang, du skal ud at køre. Hvis du foretrækker en digital løsning, kan du downloade vores Racehall App.

Med appen har du dit Driver’s Licence lige ved hånden.

Du kan se tidligere og aktuelle tider samt følge vores Racehall live og meget mere. Hent den nu, og udforsk alle mulighederne.

FACILITETER PÅ LOKATIONERNE

Omklædning

Alle lokationer har adskilte herre og dame omklædningsrum med tilhørende badefaciliteter.

Alle lokationer har rigelig med parkeringspladser.

På Aarhus-lokationen er det muligt at få sin bil ladet op hos naboen Aarhus Vand.

Alle vores lokationer har en tilknyttet restaurant, hvor du kan få mad og drikke. Bordreservationer håndteres af de enkelte restauranter.

Aarhus: Diner’s Lounge.

København: Sallie’s Race Lounge.

 

Begge restauranter har udsigt over Racehall banerne.

BETALING OG PRISER

Kan man få tilsendt regningen efterfølgende?

Det er kun muligt at få regningen efterfølgende, hvis man er sponsor hos Racehall. Ønsker du at blive sponsor, så kontakt Henrik Stærmose på telefon: 86 28 01 70 eller via e-mail: [email protected].

For at fakturere til offentlige myndigheder skal følgende krav være opfyldt:

  1. Rekvisition med institutionens navn, adresse og rekvisitionsnummer.
  2. Myndighedens EAN-nr.
  3. Billede-ID på indkøberen.
  4. Dagen før arrangementet sendes en mail til os på [email protected] eller [email protected] med ALLE oplysninger, herunder navn, adresse, og telefonnummer.

Vi tilbyder ikke rabatter, da priserne er ens for alle. Hvis I er flere, der skal afsted, kan I med fordel vælge en af vores pakkeløsninger.

Handicappede kan køre både i vores twinkart og vores handicapvenlige gokart. Ledsagere til handicappede får ikke rabat ved kørsel i twinkarten.