Skip to main content
Racehall

Blå mandag hos Racehall

By 3. marts 2022marts 24th, 2022No Comments

Blå mandag hos Racehall

 

Er du kommende konfirmand? Eller kender du en som snart skal konfirmeres?
Konfirmationen er en stor dag! Men det er de efterfølgende dage også – og det skal selvfølgelig også fejres.
Det mener vi bestemt at vi hos Racehall har de perfekte rammer for – vi har nemlig den helt perfekte ide til en blå mandag hvor alle kan være med. 💙

Hos Racehall kan I holde den fedeste blå mandag med klassen. Vi giver alle konfirmander en fed oplevelse på blå mandag, som I sent vil glemme!
Vi afholder BLUE RACE på blå mandag, som består af en halv times adrenalinfyldt race på Racehalls store gokartbaner! Her dyster alle konfirmander fra samme årgang mod hinanden.

Alle kører er med i konkurrencen om at vinde titlen og æren som årets hurtigste konfirmand.
Vinderen får 5000 kr. gavekort til Racehall, samt eget og skolens navn på vores famøse eftertragtet søjlepokal som står udstillet i Racehall.

Når I har fået pulsen ned og trænet lattermusklerne, kan I forsætte den gode stemning og få snakket om jeres store konfirmationsdag med alle klassekammeraterne over en burger og en milkshake eller hvad I ellers lyster.

Diners’ Lounge og Sallies byder jer indenfor i deres restaurant hvor I kan nyde et måltid mad i hyggelige og rolige omgivelser, samtidig med at i forsat er garanteret god underholdning da man fra restauranten kan kigge direkte ned på gokartbanen.

Blå mandag afholdes både i Racehall Taastrup, København og i Racehall Aarhus og koster 335 kr. pr. konfirmand.