Skip to main content
Racehall

Gokart for alle med Familierace

By 16. januar 2022juli 26th, 2022No Comments

Hvad skal du lave med familien i weekenden?

Vi har et forslag, som udover at være masser af sjov og ballade også kan lære både børn og voksne om sikkerhed og koncentration.

Hos Racehall er det ligegyldigt om du er stor eller lille, professionel eller amatør, voksen eller barn, vi sørger for at skabe de perfekte rammer for at du kan lave personlige sejre. Samt sørger for at alle har styr på sikkerheden, både voksne som børn. Det har alle vidst brug for at få opfrisket engang imellem 😉

Det kan godt du tænker at det er da for tidligt, men når dit barn selv på et tidspunkt skal til at lære at begå sig i trafikken, er det en vigtigt ting at have masser af viden med i bagagen. Jovist går der formentlig nogen år før dit barn selv begiver sig ud på kørebanen, men i og med at du forbinder det med noget som I synes er sjovt og hygger jer med, og dit barn får lov til at lege bagefter og forhåbentlig huske tilbage på en god oplevelse, er det noget de vil huske fremadrettet. Indlæringsevnen er mere effektiv når dit barn har det sjovt og leger.

Du vil selvfølgelig det første stykke tid følge dit barn til og fra skole, men inden da er det altid en god ide at du sammen med dit barn ser lyskryds, rundkørsler, store eller små veje og forklarer hvad der sker.

Læs mere om familierace Aarhus her
Læs mere om familierace København her