Skip to main content
Gokart modellerGokart models

Racehall Special Edition Kids Kart by Dino

By 13. februar 2023No Comments

Racehall Special Edition HandiKart by Dino


Producent:
 Dinokart
Model: Dino Mini 2020
Topfart: 80 KM/T
Ydelse: 200 CC
Krav til fører: Minimum 120 cm høj

Information: De hurtige og letkørte Kids Karter fra Dino giver mulighed for, at børn over 120 cm kan komme ud og køre gokart på egen hånd. Kids Karterne har mindre afstand til rat og pedaler, men fungerer derudover på samme måde som en voksenkart – Og skulle det alligevel knibe med længden, så kan både speeder og bremse en indbygget forlænger, som kan slås op, og vi har sædeindsatser, som sikrer, at alle sidder godt og sikkert, når de sendes ud på verdens største indendørs gokartbane – Og børnene får naturligvis en grundig instruktion, så de ikke er i tvivl om noget, når de kører ud fra pitten.
Sædet er desuden udvidet med nakkestøtte, og barnet spændes sikkert fast med vores skræddersyede 4 punkts H-sele. Alle karts er også monteret med hydraulisk bremsesystem med trykudligner og tilføjet De Haart regulerbar anti-gas system, så sikkerheden altid er i top.
Lige som de store karts fra RiMO, så har Kids Karterne også en sportsudstødning med indbygget katalysator, og kører på den miljøvenlige benzin fra Aspen, så der kan gives fuld gas med god samvittighed (Læs evt. om vores lave Co2-aftryk under fanen ”Om Racehall” på forsiden)
Alle karts serviceres og testkøres én gang om måneden, hvilket sikrer, at det er køreren, og ikke karten, der er afgørende for omgangstiderne, og dermed sikrer, at det er den rigtige vinder, der står øverst på podiet (Der kan kun være en Lewis Hamilton – Men gudskelov rigtig mange Kevin Magnussen ?).
Og vi har selvfølgelig også en fuldtidsmekaniker og et fuldt operationelt værksted tilknyttet on-site, så vi kan leve op til de høje krav, vi stiller til os selv og til den oplevelse, som vi leverer til vores mange tilfredse kunder.