Skip to main content
Racehall

Racing School hos Racehall

By 5. februar 2022marts 4th, 2022No Comments

Racing School hos Racehall

Vinterferien nærmer sig, og selvom navnet hentyder til noget med ski og masser af sne, er det desværre ikke sådan vinterferien i Danmark plejer at være.

Til gengæld har vi noget der endnu sjovere, og vi lover dig et ordentlig adrenalin kick. Eller i hvert fald dit barn. Måske også mor og far får et lille adrenalin kick, det må tiden vise. 😉

Så her har vi et rigtig godt eksempel på hvad børn kan lave i vinterferien. Hos Racehall har vi gokart for unge og gamle, børn og voksne, og alle der i mellem.

I vinterferien tager vi ekstra hånd om de unge og derfor afholder vi Racing School hos Racehall, som er gokart for børn i alderen 7-16 år.

Racing School afholdes både hos Racehall Taastrup på Sjælland D. 16/2 i uge 7 og D. 23/2 i uge 8.
& hos Racehall Aarhus i Jylland D. 14/2 i uge 7 og D. 21/2 i uge 8.

Vi lover en fantastisk dag for hele familien. Børnene får en dag på banen med masser af smil, gamle og nye venner og samtidig får de værktøjerne til at blive endnu dygtigere og hurtigere til at køre gokart.

Vi har både for begyndere og øvet. Du finder de forskellige arrangementer lige her.

Efter en dag med fart over feltet, er der så en bedre måde at slutte dagen af på, end med burgere og milkshakes? Diners’ Lounge og Sallies sørger for at I kan nyde et godt amerikansk måltid mad, midt i stemningen og hallen, så I får den fulde oplevelse!

Tilmeldingen er startet, og der er begrænset pladser! Så hvis jeres børn skal med til en dag med fart over feltet, en masse grin og smil, og gerne vil udvikle evnerne på banen, så hop over og læs mere her.