Skip to main content
Racehall

Sommerferien nærmer sig

By 2. juni 2022No Comments

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, og det er noget vi alle jer frem til – store som små!

Har I nogen planer for sommeren? ☀️ Skal I ud og rejse? Eller måske bare nyde den dejlige danske sommer herhjemme! ??

I så fald… har vi et rigtigt godt forslag til hvad I kan hygge jer med, på de mindre sommerlige dage i sommerferien – for lad os være ærlige… Den danske sommer er utilregnelig ??️

Vi har både aktiviteter for store og små, amatører og professionelle, om I vil familie hygge, eller bare sende ungerne ud og brænde noget krudt af, så er Racehall – verdens største indendørs gokartbane, den perfekte mulighed!

Vi afholder igen i år vores populære Racing School både i København og i Aarhus.

Racing School er for alle i aldersgruppen 7-16 år, som har lyst til at prøve kræfter af med gokarten, forbedre sig, eller bare være sammen med vennerne. Efter et par gode timer på banerne, bliver dagen afsluttet med bespisning på hhv. Diners’ Lounge og Sallies Race Lounge.

Vi har selvfølgelig gokart for alle, derfor kan I som familie hygge i sommerferien med vores Familierace. Her kommer I som familie ud og køre på banen i hver jeres gokart – men pas på!! Det kan hurtig kræve revanche

Familierace tilbydes både i Racehall København og Aarhus, og I er altid (efter adrenalinen har lagt sig), velkommen til at få en bid i vores tilhørende Diners’ Lounge.

Som noget ekstra tilbyder vi i Racehall Aarhus Open Race & Burger! Som simpelhent er det bedste af begge verdener – Gokart OG burger! Her kan I altså samle hele familien, eller hele vennekredsen, eller klassen, eller hvad pokker man måtte finde på! Så får I et 30 minutters F1 Style Race, hvor I alle kæmper mod hinanden, og herefter op og nyde en lækker burger i Diners’ Lounge.

Husk, at vi altid både hos Racehall i København og Aarhus har gokart for alle, store som små, amatører som professionelle! Desuden har vi altid fri parkering, og vi står til en hver tid klar til at hjælpe jer, hvis der skulle opstå nogen spørgsmål.

Vi glæder os til at se jer!