Skip to main content

Twinkart

Producent: Rimo
Model: Twinstructor
Topfart: 80 KM/T
Ydelse: 2 x 200 ccm.
Krav til fører: Minimum 18 år
Krav til passager: Minimum 90 cm

Information: Vi har to TwinKart’s med to sæder i hver, som giver mulighed for, at to personer kan køre i den samme gokart. Føreren skal blot være fyldt 18 år, passageren skal blot være minimum 90 cm høj, og passageren har selvfølgelig også et rat mellem hænderne, så han/hun rigtig kan få en fornemmelse af, at være en del af oplevelsen (Som udgangspunkt er rattet i passagersiden dog ikke koblet til hjulene, men hvis det ønskes, så kan det kobles til, så f.eks. blinde kan mærke, hvornår og hvor meget banen drejer).
Lige som vores andre karts så har TwinKarterne sportsudstødning med indbygget katalysator, og kører på den miljøvenlige benzin fra Aspen, så I kan give fuld gas med god samvittighed (Læs evt. om vores lave Co2-aftryk under fanen ”Om Racehall” på forsiden). Og de er også udstyret med 2 x 200 ccm. motorer, så den ikke sænkes af ballasten fra evt. 2 voksne personer – Mange handicappede og blinde har f.eks. fået fantastiske oplevelser i passagersædet af en TwinKart.
Førersædet kan selvfølgelig justeres frem og tilbage, og skulle der lige mangle det sidste, så har både speeder og bremse en indbygget forlænger, som kan slås op.
Sædet er desuden udvidet med nakkestøtte, og du spændes sikkert fast med vores skræddersyede 4 punkts H-sele. Alle karts er også monteret med hydraulisk bremsesystem med trykudligner og tilføjet De Haart regulerbar anti-gas system, så sikkerheden altid er i top.
Alle karts serviceres og testkøres én gang om måneden, hvilket sikrer, at det er køreren, og ikke karten, der er afgørende for omgangstiderne, og dermed sikrer, at det er den rigtige vinder, der står øverst på podiet (Det er dog som regel kun vinderen, der synes det 😉).
Og vi har selvfølgelig også en fuldtidsmekaniker og et fuldt operationelt værksted tilknyttet on-site, så vi kan leve op til de høje krav, vi stiller til os selv og til den oplevelse, som vi leverer til vores mange tilfredse kunder.