Skip to main content

Om Racehall

Vi garanterer fart over feltet

Racehall ønsker at være din foretrukne destination, når du søger sjov og fart over feltet, og det har vi ønsket siden vi for første gang slog dørene op d. 11. juni 2006.

Racehall er for alle, store som små, amatører som professionelle, og vi skaber rammerne for at du kan opnå personlige sejre, knytte nye bekendtskaber, eller styrke eksisterende bånd mellem familie, venner og bekendte, over en udfordring som du ikke vil tabe.

Vi ønsker at give alle besøgende den ultimative oplevelse hos verdens største indendørs gokartbaner. Derfor sætter vi en stor ære i at kvalitetsudstyr, høj sikkerhed, god service, smittende smil og glæde altid er en del af oplevelsen når du besøger Racehall. Vi går meget op i at Racehall er rent, pænt og et inspirerende sted at være, så vores omgivelser matcher dine forventninger. Desuden er alle vores medarbejdere meget fokuserede på at yde den bedste kundeservice, og vi sørger altid for at finde den optimale løsning, så du får den bedste oplevelse.

Vi elsker, lige så meget som dig, en god udfordring. Derfor udfordrer vi os selv på daglig basis, til at give de helt rigtige betingelser for, at I som kunder får den ultimative oplevelse igennem god service, høj kvalitet, professionalisme og højt humør.

Du kan både slå dig løs på vores professionelle gokartbane eller over god mad i vores tilhørende restaurant Diners’ Lounge i Aarhus, eller vores samarbejdspartner Sallie’s Race Lounge i København, begge med udsigt over gokartbanen.