Formula training classic

kr. 900,00

Seniortræning for 60+
Formula Classic er for dig der er 60+ og vil have fart på hverdagen og gode grin, i et fællesskab med ligesindede fart-entusiaster.

Kan du også bedst lide at være med der, hvor gassen brænder. Så skal du med til Racehalls Formula Classic serie. Alle kan deltage uanset gokart erfaring.
Kom ud af starthullerne og op i gear, hver mandag hos Racehall.

Formula Classic er stadig på tegnebrættet. Skriv dig op på vores interesseliste for at høre mere, når vi nærmer os en startdato.

Prøvetime: 460 kr.

Skriv dig på interesselisten – så kontakter vi dig når startdatoen nærmer sig
Varenummer (SKU): 205-1-1-2-2-1 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Detaljerne

Nedenstående er et udkast til hvordan Formula Classic vil løbe af staben. Er du interesseret i at høre mere kan du skrive dig op på en interesseliste her:

Jeg er interesseret!

Vi kontakter dig når vi nærmer os en startdato.

 

Afviklingsformat

Voksentræning v/

Mødetid, registrering & betaling 10:30
Briefing før kørsel 10:45 – 11:00
Kørsel / træning 11:00 – 12:00
Debriefing efter kørsel 12:15 – 12:30

 

Eksempel på program

Når du ankommer første gang, skal du registrere dig i vores system. Du kan også med fordel gøre dette forinden på vores Racehall APP. Den finder du helt gratis i både Apple store og GooglePlay. Her kan du også sammenligne dine statistikker fra tidligere og fremtidige løb.

Når du er registreret, er det tid til at hilse på hinanden og din coach, inden i går ind til briefing, hvor dagens øvelser gennemgås
Herefter får du udleveret hjelm, hjelmhue og handsker, og hvis vejret er meget koldt, har vi også en køredragt du kan låne (Du må naturligvis gerne have egen dragt og hjelm med).

Når sikkerheden er på plads, kommer du ud i gokarten, og får lov til at prøve dine kart-evner af på banen. Her vil I i praksis gennemføre dagens øvelser, mens din coach løbende vil tage noter af din tid og teknik og give dig sparring.
Øvelserne varierer alt efter, hvad jeres coach mener, at der er mest brug for, og kan indeholde alt fra ”WALK THE LINE” rundt på banen, som et team, fastsættelse af ideallinjen, bremsepunkter m.m., så I, hver i sær, får et bedre indblik i, hvor I kan forbedre jer.

Holdet slutter altid af med en debriefing i briefingrummet, hvor vi gennemgår dagens resultater, og ser på forbedringsmuligheder.

 

Hvornår

Hver mandag (og alle mandage i måneden)
Der er løbende tilmelding med opstart hver mandag.

Er der mandage, hvor du er forhindret,  får du sat 3 credits ind på din profil, som du kan bruge på et andet tidspunkt.

 

Vægtudligning

Alle deltagere vejes op til 100 kilo for at ensarte resultatet.

 

Krav

  • Alder: Minimum 60 år
  • Husk altid at have lukkede sko på og langt hår sat op i en elastik.